<Tilbake

 

Ønsker du å returnere en vare?

Vi har 30 dagers åpent kjøp. Dette gjelder alle varer både i butikk og nettbutikk. Vi godtar ikke retur av sko som er brukt. Skoen må kun være prøvd innendørs. Sko som er hentet i våre fysiske butikker må returneres i fysiske butikker.

 

Retur/bytte av vare i fysisk butikk
Ønsker du å benytte deg av åpent kjøp må varen returneres i butikken den opprinnelig er kjøpt. Kvittering må fremvises. Hvis du ønsker å bytte i en annen sko, gjør du en klikk&hent-bestilling på den nye skoen, og avtaler tidspunkt for klikk&hent hos butikken på vanlig måte. Ta med deg skoen du vil bytte inn, og når du kommer til butikken på avtalt tidspunkt, leverer du inn skoen du ikke vil ha, og får tilbake skoen du ønsker, eller tilgodelapp. Husk kvittering.

 

Retur av netthandelsvare

Det koster kr 49,- å returnere varer som er kjøpt i vår nettbutikk. Varer som er kjøpt på nett og sendt til utleveringssted/hjem kan returneres pr post eller i utvalgte butikker. Sammen med leveransen er det vedlagt en liste over hvilke Shoeday-butikker varen kan returneres i. Ved retur refunderes beløpet med samme betalingsmetode som du valgte ved kjøp av varene. Vi forventer at varene returneres så fort som mulig og innen 30 dager.

  • Varen må returneres uskadd i originalforpakning. Putt skoene tilbake i esken og om mulig bruk samme pose som varene ble sent i. Dersom dette ikke er mulig, er du selv ansvarlig for å pakke esken godt inn. Du er ansvarlig for varens tilstand fra du har mottatt varen og under returfrakten. Oppstår det en verdireduksjon i perioden fra du mottar varen til varen er returnert til oss, kan vi trekke fra en sum som tilsvarer varens verdireduksjon sammenlignet med varens opprinnelige verdi.

  • Bytte - og returskjema fylles ut og legges i posen. Returetiketten som følger med kjøpet klistres på utsiden av posen. Sørg for at du klistrer returetiketten over den opprinnelige adresselappen.

  • Lever pakken til et PostNord utleveringssted- og servicepunkt. Be om kvittering på at varen er levert i retur. Dette er ditt bevist på at pakken er på vei til oss.