VALUE kundeklubbs medlemsvilkår og personvernerklæring

Vi har oppdatert medlemsfordelene og tilbyr deg enda bedre fordeler og tilpassede medlemstilbud for deg som er medlem. 

Vi har gått bort fra stempler og gavekort og du får nå bonuspoeng på alle dine kjøp. Bonuspoengene kan brukes på alle dine kjøp i Shoeday, Eurosko, dna og Shoe Gallery, samt i våre nettbutikker. 

Alle som hadde gavekort før den nye bonusordningen kom vil kunne bruke de t.o.m. 1. august 2021.

Stemplene du hadde vil bli gjort om til bonuspoeng og vil også kunne brukes t.o.m. 1. august 2021. 

Appen vil bli erstattet med "min side". 

 

Medlemsfordeler: 

  • Eksklusive tilbud kun for medlemmer

  • 2% bonuspoeng på alle dine kjøp hos Shoeday, Eurosko, dna, og Shoe Gallery

  • Digitale kvitteringer/kjøpshistorikk

  • En overraskelse på din bursdag

  • Få nyheter, inspirasjon og tilbud fra Shoeday, Eurosko, dna, og Shoe Gallery

  • Bonuspoengene kan benyttes i både fysiske butikker og nettbutikkene

GENERELT OM FORDELSPROGRAMMET OG VALUE KUNDEKLUBB

VALUE kundeklubb er et gjensidig fordelsprogram hvor formålet er at både du som medlem og Eurosko Norge oppnår fordeler av medlemskapet. Både medlemmet og Eurosko Norge forplikter seg i henhold til medlemsavtalens vilkår og betingelser. For medlemmet innebærer dette å stille sin handels- og kommunikasjonshistorikk til rådighet for Eurosko Norge, mens Eurosko Norge forplikter seg til å gi medlemmet bonus, personlige fordeler og tilbud. Eurosko Norge vil bruke medlemshistorikken som grunnlag for analyse, læring og markedsføring, og for å kunne gi deg relevante personlige tilbud.

 

Du kan melde deg inn i VALUE kundeklubb i våre butikker (Eurosko, dna, Shoeday og Shoe Gallery, eller i våre nettbutikker. Det koster ingenting å bli medlem av VALUE kundeklubb. Medlemskapet gir deg bonus på alt du handler i Eurosko, dna, Shoeday og Shoe Gallery-butikker, samt i våre nettbutikker.

 

Du kan til enhver tid avslutte medlemskapet uten ytterligere forpliktelser. Medlemskapet forutsetter som utgangspunkt at du aksepterer tilpasset markedsføring på e-post og SMS, men i henhold til Markedsføringsloven kan du styre dette selv i din profilpå min side på våre nettbutikker.

 

Eurosko Norge AS forbeholder seg retten til å endre VALUEs kundeklubb vilkår, samt helt å kunne avslutte VALUE kundeklubb.

Hvis Eurosko Norge AS ikke er i stand til å oppfylle en av forpliktelsene sine som følge av en hendelse utenfor rimelig kontroll, for eksempel konkurs eller virksomhetsoverdragelse, oppheves disse vilkår og betingelser med umiddelbar virkning.

 

BONUSPOENG

Du opptjener poeng på alle dine kjøp i våre nettbutikker og fysiske butikker, foruten kjøp av gavekort.

Du opptjener 2% av ditt kjøp i bonuspoeng. Bonuspoengene er gyldig i 2 år. Bonuspoengene kan ikke tas ut i kontanter, de kan kun brukes ved kjøp i våre butikker.

 

INNMELDING

Ved innmelding i en fysisk butikk oppgir du ditt mobilnummer i kassen. Du vil deretter motta en SMS med en link til VALUEs medlemsside. Der kan du fullføre ditt medlemskap ved å oppgi navn, e-post, telefonnummer, lage deg et personlig passord, samt akseptere vilkår og betingelser. Du blir først registrert som et nytt medlem når du aktivt har akseptert våre vilkår og betingelser.

 

IKKE FULLFØRT INNMELDING

Dersom du ikke fullfører innmeldingen, vil ditt mobilnummer bli lagret i vårt system inntil du fullfører registreringen, og i maksimum 12 måneder. Vi lagrer ditt telefonnummer og din kjøpshistorikk, samt eventuelle bonuspoeng du opptjener, men dette vil slettes etter 12 måneder dersom du ikke fullfører innmeldingen.

Vi vil kunne sende påminnelser om å fullføre ditt medlemskap på SMS.

 

AVSLUTTE MEDLEMSKAP

Dersom du ikke lenger ønsker å være medlem av VALUE kundeklubb, kan du melde deg ut når du er innlogget på «min side». Du finner utmeldingsknappen (slett meg) under «markedsføring og kommunikasjon» på «min side». Skulle du oppleve problemer ved utmelding send en e-post til [email protected] fra epostadressen du har registrert på ditt medlemskap.

Misbruk av medlemskapet kan føre til at du meldes ut av VALUE kundeklubb, samt at dine opptjente bonuspoeng slettes.

 

NB! Når medlemskapet avsluttes vil du miste alle dine opptjente poeng som ikke har blitt innløst og andre eventuelle fordeler i VALUE kundeklubb.

 

MARKEDSFØRING PÅ E-POST OG SMS

Et medlemskap i VALUE kundeklubb forutsetter som utgangspunkt at du aksepterer tilpasset markedsføring på SMS og e-post. Dette kan for eksempel være informasjon om nyheter og tilbud.

Hvis du ikke ønsker å motta markedsføring på e-post eller SMS, kan du til enhver tid endre innstillingene dine på din profil på «min side» under «markedsføring og kommunikasjon». Dersom du ikke ønsker at dine personopplysninger skal bli brukt til analyseformål, må du avslutte ditt medlemskap i VALUE kundeklubb.

 

Personvernerklæring 

 

HÅNDTERING AV PERSONOPPLYSNINGER I VALUE KUNDEKLUBB

Vi arbeider for å ivareta ditt personvern når du blir medlem i vår kundeklubb eller for øvrig benytter deg av våre tjenester. EUROSKO NORGE AS (Org.nr. 976 516 575) er behandlingsansvarlig for personopplysningene du oppgir, og vi lagrer og behandler personopplysningene i henhold til personopplysningsloven med forskrifter.

En personopplysning er en opplysning eller vurdering som direkte eller indirekte kan knyttes til deg som enkeltperson. I tilfelle vesentlige endringer vil vi be deg om et nytt samtykke ved innlogging til din profil eller når du besøker våre nettbutikker.

 

Personopplysninger som behandles og lagres i VALUE kundeklubb

Ved inngåelse av medlemskap i VALUE kundeklubb aksepterer du vilkårene og betingelsene for medlemskapet, inkludert behandling og lagring av de personopplysningene du har oppgitt. Dette lagres og dokumenteres med et tidsstempel. Følgende opplysninger kan behandles og lagres i forbindelse med medlemskapet:

 

- Alminnelige Personopplysninger som navn og fødselsdato. 

- Kontaktdetaljer som e-post, bostedsadresse og mobilnummer. 

- Opplysninger knyttet til kjøpshistorikk, for eksempel: 

    - Hvilken butikk et kjøp er blitt foretatt i. 

    - Din "favorittbutikk", der du har handlet flest ganger. 

    - Opptjent, brukt, og utløpt bonuspoeng. 

- Opplysninger knyttet til et medlemskap

    - Medlemsnummer 

    - Innmeldingstidspunkt samt tidsstempel for aksept på vilkår og betingelser  

    - Tidsstempel for endring og oppdatering av informasjon og innstillinger på din profil, for eksempel motta kommunikasjon på SMS eller e-post. 

    - Registreringsbutikk 

    - Personlige fordeler og tilbud, for eksempel bursdagsgave (ekstra bonuspoeng). 

- Aktivitetshistorikk 

    - E-post (mottatt, åpnet og eventuelle linker klikket på) 

    - SMS (mottatt og eventuelle linker klikket på) 

 

Administrasjon av personopplysninger

Som medlem av VALUE kundeklubb kan du logge deg på din personlige medlemsside (her kan du bruke e-post eller telefonnummer, samt ditt personlige passord). Du kan både se og oppdatere din personlige informasjon lagt inn og innstillinger. Du vil også kunne finne din kjøpshistorikk/kvitteringer og opptjente bonuspoeng.

På medlemssiden kan du til enhver tid endre innstillinger til kommunikasjon (e-post og SMS). 

 

Lagringstid

Eurosko Norge AS lagrer Personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle behandlingsformålet. Ved avslutning av medlemskapet slettes eller anonymiseres personopplysningene. Har du ikke foretatt et registrert medlemskjøp de seneste 24 månedene, vil også medlemskapet avsluttes og personopplysninger slettes eller anonymiseres.

 

Databehandlere

Unntak for deling av personopplysninger med en tredjepart i Eurosko Norge AS er ved tekniske samarbeidspartnere som Klarna eller Vipps. Disse samarbeidspartneren brukes for at det skal kunne gjennomføres transaksjoner på våre nettbutikker eller for at PostNord skal kunne levere bestillingen din. Vi lagrer ikke kortinformasjon da Klarna håndterer kortbetalingen.

Liste over databehandlere som brukes av Eurosko Norge AS kan du se her.