Termostøvler

Topp_termostøvler.png

Norden Neopren Termostøvler

Neopren Termostøvel skal være vanntett samt holde godt på varmen. I tillegg skal den være enkel å ta av og på, gi god støtte og sitte godt på foten.

Neopren er et dykkedrakt stoff som holder støvelen varm selv om det skulle komme vann inn over skaftet. Støvelen har gummi på yttersiden av foten og på skaftet, og er med dette 100 % vanntett så langt opp på skaftet som gummien dekker. En neopren thermostøvel er myk i skaftet og yttersålen er laget av gummi. Den sitter derfor godt på underlaget. Neopren materialet gjør at støvelen oppleves lett, tøyelig og fleksibel ved aktiv bruk. Neoprenmaterialet ventilerer og isolerer godt og støvelen er derfor varmere enn en vanlig gummistøvel. Neopren termostøvler kan brukes ned mot -4 til -5 grader og er det supert valg i våt snø og slaps. 

Se utvalget her >>

 

Slusher PU-støvel

Slusher er vanntett samt holder godt på varmen. Den er enkel å ta av og på, gir god støtte og sitter godt på foten. Slusher er laget i et slitesterkt og fleksibelt syntetisk skummateriale som inneholder mini-luftbobler. Slusher isolerer derfor godt og er lettere enn en vanlig gummistøvel.

PU støvler er 100 % vanntett fra tå til skaft. Yttersålen - også laget i PU materialet, sitter godt på underlaget. PU støvler kan brukes ned mot -4 til -5 grader og er det supert valg i våt snø og slaps.

Se utvalget her >>

BV_slusher_1.png

Pleie av termostøvler

Rengjøring: Tørk av med en klut. For vond lukt: 2GO Refresh
Pleie: 2GO Gum boot Care eller Effekt lærbalsam

NB! IKKE bruk impregnering.BV_termostøvler_1.png

Produktene finner du i våre butikker.